The Witcher

Serie

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • SaltyJuhlin
  Deltagare

  Har sätt säsong 1 och 2 men inte 3 än. Få kolla på den när jag skaffar netflix igen. Men det är verkligen en sevärd serie för dem som gillar äventyr, fantasi och Geralt. Den är spännande och det händer mycket i serien hela tiden och fighting scenerna här väldigt bra gjorda. Sen är det som sagt ett bra plus att Geralt är något fruktansvärt härlig. Jag får helt klart prova spela spelet någon dag!

  MrBorne
  Deltagare

  Jag har spelat en del Witcher 3, dock ett tag sedan nu. Bra grafik och härlig story. Jag har dock inte kollat på serien på netflix ännu, men det kommer självklart hamna på sommar listan. Vad tycker du om själva storyn hittills i seren? jag gillar den väldigt mycket i spelet.

  SaltyJuhlin
  Deltagare

  Jag tycker att de gör storyn bra i serien utan att det blir för maffigt och svår att hänga med. Den är spännande och ganska svår att förutse i min mening. Kan knappt vänta tills jag kan kolla på den senaste säsong för att se vad som händer. Jag har även hört att det ska komma flera säsonger, tyvärr så blir det inte samma huvudskådespelare.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Är du inte registrerad ännu?

Registrera dig idag & börja spela med oss i spel-lirarna.

Respektera andra människor & följ våra regler , så är du välkommen att registrera dig hos oss & spela på våra spelservrar. Posta gärna något i våra forum & bli en aktiv medlem där med.
Har du något problem som du behöver hjälp med? 
kanske har du bara frågor & funderingar?

Support mejladressen: Support@spel-lirarna.se!
Vi använder oss utav support på vår discord server! Gå till chattrummet ”Spel-Lirarna Support”, där kan du enkelt öppna ett supportärende.

Gå med i vår Discord server idag!

© 2022 Spel-Lirarna.se Spel-Lirarna | till spelare & för spelare.