[SWE] Spel-Lirarna.se 128TICK AWP Only, Rank, FastDL [VIP Kommer] Spelserver

Välkommen här kan du se information om spelservern.

Spelservern skapad & uppdaterad av Massi från Spel-Lirarna.


Spelservern är skapad för alla underbara spelare som älskar AWP.

Vi i Spel-Lirarna har skapat spelservern & den uppdateras samt underhålls varje vecka. Tävlingar kommer att komma upp på hemsidan gällande spelservern, där du kan vinna presentkort & kanske lite andra saker.

Spelservern kommer att förbli öppnad & finnas tillgänglig för alla underbara AWP spelare där ute.


Vill du bli en administratör på spelservern? Läs igenom vår ”Ansökningsinformations Mall” noggrant, för att på enklast & snabbast sätt ansöka till att bli en administratör.


VIP KOMMER INOM KORT![Plugin Kommandon På Spelservern]

Här kan du se information om alla våra kommandon på spelservern.


Vi använder oss av plugins på spelservern, som gör att du kan skriva in olika kommandon, som utför olika grejer. Vi använder oss av plugins, då spelservern är skapad med dom & det gör spelservern förhoppningsvis lite mer intressant också.


Vi använder oss av ett rank plugin, där du kan se vilken statistik & plats du har på spelservern. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se din rank eller totala statistik.

Skriv: /Rank eller /Rankme


Vi använder oss av ett Rock The Vote plugin, som gör röstning om vilken karta det ska bli. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att använda Rock The Vote.

Skriv: /rtv


Vi använder oss av ett regel plugin, som enkelt visar våra regler på spelservern. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se reglerna i en lista.

Skriv: /Rules


Vi använder oss av ett rund ljud plugin, som spelar upp musik på spelservern, efter varje runda. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att aktivera eller avaktivera musiken.

Skriv: !Res
Är du inte registrerad ännu?

Registrera dig idag & börja spela med oss i spel-lirarna.

Respektera andra människor & följ våra regler , så är du välkommen att registrera dig hos oss & spela på våra spelservrar. Posta gärna något i våra forum & bli en aktiv medlem där med. Tjäna poäng via vårt fräscha poängsystem här på webbplatsen & byt ut dom mot olika priser.
Har du något problem som du behöver hjälp med? 
kanske har du bara frågor & funderingar?

Support mejladressen: Support@spel-lirarna.se!
Nu har vi äntligen support på discord servern med! Gå till chattrummet ”support-hjälp”, så kan du skapa en support biljett där.

Gå med i våran Discord server idag!

© 2022 Spel-Lirarna.se Spel-Lirarna | till spelare & för spelare.