Spel-Lirarna.SE NoBlock HNS FastDL [VIP,HATT,KNIV] [Heetzone] Spelserver

Välkommen här kan du se information om spelservern.

Spelservern skapad & uppdaterad av Massi från Spel-Lirarna.


Spelservern är skapad för minne av Counter-Strike 1.6 HideNSeek, tiden då det var som populärast.

Vi har återskapat HeetZone till Spel-Lirarna för minne av HeetZone, som en av sveriges största HideNSeeK föreningar, tillbaka i tiden. Vi använder oss bara av dom gamla pluginsen, med uppdateringar.

Spelservern uppdateras varje vecka. Spelservern kommer att förbli öppnad & finnas tillgänglig för alla underbara hoppare där ute.


Vill du bli en administratör på spelservern? Läs igenom vår ”Ansökningsinformations Mall” noggrant, för att på enklast & snabbast sätt ansöka till att bli en administratör.


Vill du köpa VIP på spelservern? Gå till sidan VIP för mer information om köp.[Plugin Kommandon På Spelservern]

Här kan du se information om alla våra kommandon på spelservern.


Vi använder oss av plugins på spelservern, som gör att du kan skriva in olika kommandon, som utför olika grejer. Vi använder oss av plugins, då spelservern är skapad med dom & det gör spelservern förhoppningsvis lite mer intressant också.


Vi använder oss av ett speltids plugin där du kan se hur länge du exakt spelat på våran spelserver. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se din totala speltid.

Skriv: /tid eller /spelat


Vi använder oss av ett jumpstats plugin med topp system, styrt med mysql. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se menyn.

Skriv: /ljtop


Vi använder oss av ett spelar & VIP kniv plugin, där du kan välja olika snygga & roliga knivar. Du kan välja en kniv varje runda. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se menyn.

Skriv: /Knivar


Vi använder oss av ett VIP hatt plugin där VIP´s kan välja bland olika snygga & roliga hattar. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se menyn.

Skriv: /Hattar


Vi använder oss av ett VIP plus/admin & styrelse meny plugin, där man enkelt kan utföra kommandon via en meny. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se menyn.

Skriv: /Meny eller /Menu


Vi använder oss av ett regel plugin som enkelt visar våra regler på spelservern. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se reglerna i en lista.

Skriv: /Regler


Vi använder oss av ett VIP spelar modells plugin som enkelt ger VIP spelare spelare modeller. Skriv det som står här nedanför inne på spelservern, för att se menyn.

Skriv: /Skin eller /skins
Är du inte registrerad ännu?

Registrera dig idag & börja spela med oss i spel-lirarna.

Respektera andra människor & följ våra regler , så är du välkommen att registrera dig hos oss & spela på våra spelservrar. Posta gärna något i våra forum & bli en aktiv medlem där med. Tjäna poäng via vårt fräscha poängsystem här på webbplatsen & byt ut dom mot olika priser.
Har du något problem som du behöver hjälp med? 
kanske har du bara frågor & funderingar?

Support mejladressen: Support@spel-lirarna.se!
Nu har vi äntligen support på discord servern med! Gå till chattrummet ”support-hjälp”, så kan du skapa en support biljett där.

Gå med i våran Discord server idag!

© 2022 Spel-Lirarna.se Spel-Lirarna | till spelare & för spelare.