ARK: Survival Evolved Regler


[RÄTTVIST SPEL OCH MOGNAD]

Social Mognad och rättvist spel har varit ideologin för Spel-Lirarna sedan starten, och vi försöker alltid upprätthålla dessa värderingar. Genom att gå med i en utav Spel-Lirarna´s spelservrar på ARK: Survival Evolved, så samtycker du till och är bunden till alla regler som anges på denna sida. Vi hoppas att alla våra medlemmar kommer att följa alla våra regler och ta ett ansvar att läsa igenom den här regel sidan.


[KONTAKT]

Behöver du hjälp med något eller bara har frågor och funderingar? vänligen kontakta våran support på mejladressen Support@Spel-Lirarna.se. Alternativt besök våran discord server i chattrummet ”support-hjälp”, under kategorin ”S-L SUPPORT”. Där kan du skapa en support biljett.[ALLMÄNNA VÄRDERINGAR]

1. Spelare och administratörer förväntas alltid agera med integritet och behandla varandra med respekt.

2. Lyssna på och följ administratörerna hela tiden.

3. Ta inte saker på för stort allvar, då det bara är ett spel!


Spelare kan straffas om de inte anses uppvisa rättvist spelande/mognad, oavsett om de har brutit mot någon av reglerna nedan. Vi gillar alla att skratta och busa, men inte på bekostnad av en annan spelares känslor eller erfarenhet.[REGLER]

1. Rasistiskt, kränkande och hatretorik tolereras inte.

2. Det är förbjudet att använda någon form av fusk.

3. Absolut ingen obscenitet i ditt namn eller klannamn i spelet.

4. Imitation av Spel-Lirarna´s administratörer, vip, styrelse, klanmedlemmar eller andra anslutna individer och grupper är förbjuden.

5. Det är förbjudet att använda några glitchar/buggar i spelet för din fördel.

6. Reklam i någon form för klaner, gemenskaper, webbplatser eller någon annan individ/grupp är förbjuden utan godkännande av styrelsen i Spel-Lirarna.

7. All diskussion om sparkar/förbud i spelet anses vara dåligt. Vi uppmuntrar användare att besöka vårat forum för att lösa alla klagomål.

8. Varje spelare som inte svarar som sitter inaktiv på någon av våra spelservrar, när spelar gränsen har nåtts, kan sparkas för att göra plats åt andra spelare.[NOTERA]

1. Läs igenom dessa regler då och då för att säkerställa att du är uppdaterad med dem.

2. Vi kommer att göra vårat bästa för att meddela alla användare och spelare om alla betydande regeländringar, men i slutändan är det ditt ansvar att känna till och följa dessa regler.

Hälsningar, Spel-Lirarna


Är du inte registrerad ännu?

Registrera dig idag & börja spela med oss i spel-lirarna.

Respektera andra människor & följ våra regler , så är du välkommen att registrera dig hos oss & spela på våra spelservrar. Posta gärna något i våra forum & bli en aktiv medlem där med.
Har du något problem som du behöver hjälp med? 
kanske har du bara frågor & funderingar?

Support mejladressen: Support@spel-lirarna.se!
Vi använder oss utav support på vår discord server! Gå till chattrummet ”Spel-Lirarna Support”, där kan du enkelt öppna ett supportärende.

Gå med i vår Discord server idag!

© 2022 Spel-Lirarna.se Spel-Lirarna | till spelare & för spelare.